map meteo

Τετάρτη 19 Μαΐου 2010

ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΣΚΙΑ……

Δεν μπορώ να καταλάβω , γιατί ενώ ο ήλιος εδώ και δισεκατομμύρια χρόνια βγαίνει από την ανατολή, να προσπαθούμε να το αποδείξουμε. Και αυτό επειδή κάποιοι τυφλοί , λέγοντας ότι βγαίνει από την δύση, κατόρθωσαν μας βάλουν στη διαδικασία να αποδείξουμε ότι κάνουν λάθος.Δεν πρέπει να μπούμε στην διαδικασία αυτή κατά την ταπεινή μου γνώμη, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι καταθέτουμε τα όπλα.

Όλοι στην περιοχή γνωρίζουν ότι είμαστε ο δήμος με τiς περισσότερες υποδομές, τον μεγαλύτερο πληθυσμό και έκταση, ένας δήμος γεμάτος υγεία και γεμάτα ταμεία.Με απλά λόγια νοικοκυρεμένος. Όπως οι περισσότεροι ΔΑΔΙΩΤΕΣ άλλωστε !Όπως και οι περισσότεροι κάτοικοι των δημοτικών διαμερισμάτων!

Γιατί να καθόμαστε να μετράμε αποστάσεις, την στιγμή που τα χαμηλού επιπέδου επιχειρήματα φαντάζουν τόσο γελοία ?.

Δεν θέλουν να είναι έδρα η Αμφίκλεια , και έκαναν τα αδύνατα , κομματικά δυνατά. Έπιασαν ένα δυο άτομα με γνωριμίες , αυτά έπιασαν άλλους δύο τρείς στα σαλόνια της εξουσίας και η δουλειά τους έγινε.

ΔΕΝ ΘΕΛΑΝ να είναι έδρα η ΑΜΙΦΚΛΕΙΑ και έβαλαν την Κ.ΤΙΘΟΡΕΑ. ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΑΝΕ!!

Η ζήλια τους είναι τεράστια. Τόσα χρόνια στην σκιά ……

Ας ξοδέψουμε τα χρήματα του δήμου σε έργα στην περιοχή γιατί τα ονειρεύονται.

Ας προσφύγουμε στο Συμβούλιο Της Επικρατείας, η όπου μας πουν οι νομικοί. Να μαζέψουμε χρήματα για δικαστικό αγώνα. Είναι σίγουρο ότι θα δικαιωθούμε. Τόσοι και τόσοι νόμοι έχουν καταπέσει στα δικαστήρια.

Ας μαζέψουμε υπογραφές για κάθε βουλευτή (ξεχωριστά )που δεν μας βοήθησε , η δεν καταψήφισε το νόμο στην βουλή, γνωρίζοντας του με τον τρόπο αυτό ότι είναι ανεπιθύμητος στην πόλη μας. Το ίδιο να κάνουν και οι κομματάρχες του κάθε βουλευτή. Πριν τις εκλογές μας έβρισκαν!

Ας παραδώσουν οι εγγεγραμμένοι στο κυβερνών κόμμα, τις κομματικές ταυτότητες.

Ας δηλώσουμε ΟΛΟΙ από τώρα, ότι δεν ψηφίζουμε στις προσεχείς Δημοτικές Εκλογές.

Την απόφαση αυτή (υπογραφές) των πολιτών , να την κοινοποιήσουμε στο υπουργείο εσωτερικών, στο γραφείο του Πρωθυπουργού, αλλά και στους αρχηγούς των κομμάτων τις αντιπολίτευσης.Και για να μετέχουμε στις αποφάσεις, ας βγουν αντιπρόσωποι μας με ΜΙΑ μόνο ψήφο, την δική τους.



ΑΣΧΕΤΟ .... Ο κοντός για να πάρει ύψος, ανεβαίνει σε καρέκλα. Ο ψηλός γελάει…..

(η καρέκλα είναι μια ευγενική προσφορά του κ. Γιάννη Παργιανού!)

ΑΣΧΕΤΟ …. Όσο και αν βάψεις το μαλλί, η ρίζα σε προδίδει …….

(η βαφή είναι μια ευγενική προσφορά του κ. Γιάννη Παργιανού!)

ΑΣΧΕΤΟ ….. Όσο και αν βάψεις την γριά, βάβω θα παραμείνει ……

(η βαφή είναι μια ευγενική προσφορά του κ. Γιάννη Παργιανού!)

ΑΣΧΕΤΟ …. Τα μεταξωτά βρακιά , θέλουν και επιδέξιους κ….ς.

(τα μεταξωτά βρακιά είναι μια ευγενική προσφορά του κ. Γιάννη Παργιανού!)

2 σχόλια:

  1. και εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι κραταει ο δημαρχος τις παραιτησεις αομη στην τσεπη του? και εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι κραταει το πασοκ ακομα τις ταυτοτητες ενω θα τις παρεδιδαν την περασμενη τριτη ? ΑΣΧΕΤΟ ΕΜΕ Η ΔΟΞΑ ΜΟΥ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΙ[ΛΑΣΚΑΡΑΤΟΣ]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ πάλι απορώ πως ακριβώς βγάλατε όλοι εσείς το συμπέρασμα πως πίσω απο την επιλογή της Κάτω Τιθορέας για έδρα βρίσκονται κομματικά νήματα....λέτε οτι ο δήμος Αμφικλείας είναι υγιής οικονομικά υπονοώντας οτι ο δήμος Τιθορέας δεν είναι.(μεγάλο λάθος γιατί και ανάπτυξη έχει και υγιή ταμείο) Επίσης πια ζήλια και πια σκιά; Αντιθέτως ο δήμος Τιθορέας είναι και τουριστικά ανεπτυγμένος και συγκοινωνιακός κόμβος και με τον μεγαλύτερο νεανικό πληθυσμό στην περιοχή! Και πιο ραγδαία αναπτυσσόμενος απο όλους τους δήμους της ευρύτερης περιοχής. Πληρεί όλα τα κριτήρια για να είναι κέντρο του νέου δήμου όπως δίκαια έχει επιλεγεί. Και τέλος πως μιλάτε εσείς για κομματικά παιχνίδια όταν εσείς έχετε βάλει ότι κομματικό μέσο έχετε για να αλλάξετε αποφάσεις;πως τολμάτε λοιπόν; Ήμαρτον δηλαδή!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή