map meteo

Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010

ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ…….

…….Γιατί επιτέλους με τα μέτρα του ΔΝΤ, θα βοηθήσω το φτωχό αφεντικό μου!Δεν γίνεται εγώ να παίρνω δώρο και επιδόματα και αυτός , που με κόπο και στεναχώρια με πληρώνει να μην μπορεί να πάρει ένα μεγαλύτερο σκάφος , να μην μπορεί να έχει μία μεγαλύτερη βίλα και ένα δεύτερο ή τρίτο εξοχικό.

Δεν μπορεί αυτός, που δουλεύει τόσο σκληρά και χαλά φαιά ουσία για να εφεύρει νέα κόλπα ώστε να αποφύγει τις υποχρεώσεις του στο κράτος ,να έχει τόσα λίγα χρήματα σε καταθέσεις και ομόλογα τόσο στην χώρα μας αλλά και στο εξωτερικό, να μην μπορεί να κοντράρει τον γείτονά του στην Πολιτεία , σε πόσα καταθέσεων και υλικά αγαθά νεοπλουτισμού.

Δεν μπορεί η γυναίκα του να έχει μία οικιακή βοηθό , ενώ του γείτονα και γνωστού του να έχει δύο η και περισσότερες. Προκαλεί τραύμα στην γυναικούλα του. Και έβγαλε δύο χρυσές κάρτες για να την αποκτήσει!

Δεν γίνεται όταν τα παιδία τους , την ώρα του παιχνιδιού, να συγκρίνουν τα περιουσιακά τους στοιχεία και το δικό του να ανακαλύπτει ότι ο μπαμπάς του έχει τα λιγότερα.Το τραύμα που δημιουργείται στην παιδική του ψυχή είναι τεράστιο.

Δεν γίνεται αυτός που γέμιζε ντροπή όταν άφηνε την εφορία και το ταμείο μου (ΙΚΑ) απλήρωτο , να στερήσει τώρα από την Τρίτη γενιά απογόνων του , το ποσό που τους αναλογεί από τα λίγα κέρδη του.

Δεν γίνεται να μην έχει προσωπική ασφάλεια, πληρωμένη από το κράτος που κλέβει.Είναι σημαντικό πρόσωπο και με υψηλές γνωριμίες και μπορεί να του συμβεί κάτι.

Εγώ και να τα πάρω δεν βγαίνει τίποτα !!!!Ούτε θα πλουτίσω, ούτε θα σωθώ!!!!Και με δύο μισθούς λιγότερους μπορώ να ζήσω!!!

Γιατί να βγω για καφέ? …..θα με πειράξει στα νεύρα!

Γιατί να πάω σε ταβέρνα? …θα παχύνω!!

Γιατί να πάρω καινούριο αυτοκίνητο ? ….θα τρέχω και μπορεί να τρακάρω !!!

Με το παλιό προσέχω!

Γιατί να μάθουν τα παιδία μου γράμματα? …με τόση ανεργία ……

Γιατί να έχω καινούριο σπίτι ? ….αφού μπορώ ζήσω και στο παλιό!

Γιατί να έχω υλικά αγαθά και χρήματα ? ….αφού μπορεί να με κλέψουν !!

Ι. Π.

ΧΑΝΙΑ

1 σχόλιο:

  1. Από ΑΛΛΟΥ έρχονται οι μεγάλες παγωνιές:
    Spiegel:
    Γεωλόγοι προειδοποιούν για ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΡΗΞΗ στην Ινδονησία, καθώς έχει συγκεντρωθεί μάγμα ΤΡΕΙΣ φορές περισσότερο από το Ταμπόρα που είχε προκαλέσει 5ΕΤΗ ηφαιστειακό χειμώνα (1815-20), και επιτάχυνε την επανάσταση του 1821.
    ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΗ ΥΠΕΡΕΚΡΗΞΗ του ηφαιστείου Μεράπι με αποτέλεσμα παγκόσμια ΑΜΕΣΗ καταστροφή τής πολυδιαφημισμένης ΑΠΟΔΑΣΩΤΙΚΗΣ-ΕΥΑΛΩΤΗΣ γεωργοπροβατοτροφίας, χωρίς ακόμα να έχουμε ξανά επαρκή, επιτηρούμενη ΕΥΕΛΙΚΤΗ αιγοτροφία (που είχε σώσει τους αρχαίους κατοίκους τής Θήρας μετά τον 5ΕΤΗ ηφαιστειακό χειμώνα πριν από 3.650 χρόνια, και τους μεταγενέστερους βουνίσιους και νησιώτες Έλληνες στην τελευταία, ηφαιστειογενή Μικρή Παγετώδη, 1300-1900), και ποιος θα σώσει μετά τους υπερθερμασμένους Γκόρηδες...:
    SOS!!! Warnings of Merapi MEGA eruption
    Could lead to an ice age:
    5 Nov 10 - "An unprecedented magma reservoir lurks underneath Merapi," says Birger Lühr, a volcano researcher at the GFZ in Potsdam, Germany.
    The Merapi eruptions are becoming more violent – and the big bang could be just ahead.
    "A rough estimate indicates that there is THREE TIMES MORE MAGMA than what was ejected by the Indonesian volcano Tambora in 1815 – the biggest eruption in the last 10,000 years, which led to a cooling of the climate globally. Such an eruption could trigger the next ice age...
    http://notrickszone.com/2010/11/05/der-spiegel-geologists-warn-mega-eruption
    http://www.youtube.com/watch?v=hxtcNWdm6Vw
    http://www.youtube.com/watch?v=NP2nOiWh4MU
    http://www.youtube.com/watch?v=GoNHk_pJlRo

    Newsweek / 1-11-2010: Naples' Campi Flegrei supervolcano could trigger small ice age
    The earth has risen and dipped more than 11 feet, destroying roads, a hospital, and thousands of homes...
    If it should erupt again, says Guiseppe De Natale, head of research at the National Observatory for Geophysics and Volcanology, "it would be really a complete catastrophe at a global scale, with millions of casualties, strong climate changes, perhaps causing a small ice age..."
    http://www.iceagenow.com/Naples_supervolcano_could_trigger_small_ice_age.htm

    ΑπάντησηΔιαγραφή