map meteo

Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2009

Το τελευταίο κόλπο του Κουρασμένου

Απο τον Βασίλη Μπόνιο (στο kourdistoportocali.blogspot.com)

Πως (τα ποσά είναι μυθικά), οι εταιρείες μετρήσεων (γκαλοπατζήδες) θα πριονίσουν την διαφορά στο 2-3%!
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ
Αν ακούσετε τις μηχανές του Εθνικού Νομισματοκοπείου να κροταλίζουν ως τα ξημερώματα, υπάρχει λόγος.
Είναι τόσα τα δις, που έχουν αρχίσει ήδη να δίνονται, ώστε ο συνταξιούχος που διαπραγματεύεται τα διαδικαστικά ("ασε με να ζήσω μια μέρα ακόμη..." και τα σχετικά) με τον Άγιο Πέτρο, ενώ ταυτόχρονα παίζει πρέφα στη πλατεία της Αγίας Αννης, θα τα τίναζε στη καρέκλα, αν συνειδητοποιούσε το τρελό νούμερο.Για ποιούς προορίζονται τα δις της κασαδούρας; Και ποιοί τα πληρώνουν στη τελική;
Το τελευταίο κόλπο του Κουρασμένου και σκηνοθέτη διαθέτει αλλά και χορηγό.Ας απαντήσουμε στο πρώτο ερώτημα: Τα δις της κασαδούρας, προορίζονται για τις εταιρείες μετρήσεων, του γκαλλοπατζήδες, που είδατε σήμερα το βράδι, να δίνουν μια διαφορά απο 5,7 εως 6,7 ποσοστιαίες μονάδες στο ΠΑΣΟΚ.
Το κόλπο θέλει αυτή τη διαφορά να πριονίζεται σταδιακά στις 2 με 3 ποσοστιαίες μονάδες, ώστε να δημιουργηθεί κλίμα αν όχι ντέρμπυ, τουλάχιστο αδύνατης της επίτευξης αυτοδυναμίας για το ΠΑΣΟΚ.
Πίσω απο τις 6-7 μεγάλες εταιρείες μετρήσεων που παρελαύνους στις Κυριακάτικες εφημερίδες, βρίσκονται συγκεκριμένοι επιχειρηματίες."Αναζητήστε τους" και θα διαπιστώσετε, με τη πάροδο των ημερών, πως παίζεται το παιγνίδι με την ψυχολογία των ψηφοφόρων.
Στο σκηνικό που στήνεται, ο πρωθυπουργός απο άβουλος και χασογκόλης θα εμφανισθεί με θεληματικό πηγούνι και αρρενωπός σαν τον Ρόμπερτ Μίτσαμ, μια και καταφέρνει ν αποκεφαλίζει σφίχτες και ψαροντουφεκάδες, όπως ο ρωμαλέος Βουλγαράκης κι όσοι ακολουθήσουν.Ολοι τους θυσία στο επικοινωνιακό κόλπο, που σιγά σιγά θα ξεδιπλώνεται μπροστά μας.
Ποιός πληρώνει το τελευταίο (μεγάλο) κόλπο του Κουρασμένου; Μα εσύ ο μακάκας πολίτης και ειδικά οι πιο μακάκες, που δεν φοροδιαφεύουν και τ ακουμπάνε κανονικά στην φακλάνα την Εφορία.Με τα δικά σου χρήματα και υποθηκεύοντας ακόμη και τους κόπους των δισεγγόνων σου, ο εγκέφαλος του σχεδίου Γιώργος Σουφλιάς, στήνει το κόλπο της μη αυτοδυναμίας.
Η μη αυτοδυναμία, θα επιτρέψει στους νταβατζήδες να ελέγξουν και να εκβιάσουν τις πολιτικές εξελίξεις, αλλά και να διαμορφώσουν την κυβέρνηση της αρεσκείας τους, ακόμη κι αν χρειασθεί ο Ηλίας Ψινάκης ν αναλάβει το Υπ. Εθνικής Άμυνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου